Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Üvegszilánkokból újraépített élet

Üvegszilánkokból újraépített élet

2012. november 22. - Darqo

Daniel Arsham01_resize.jpeg

Daniel Arsham, New York-i székhelyű művész a közelmúltban számos új művel lepte meg a rajongóit és a művészete iránt érdeklődőket, ezek közül talán a legérdekesebb az a három figurális szobor, amelyek tömörített törött üvegből készültek...az 1992-es Andrew hurrikán által inspirálva.

 

A művész saját maga is megtapasztalhatta a hurrikán pusztítását, amikor hazatérve szembesült a szilánkjaira hullott életével és otthonával, de legalábbis az ablakokkal. Azt hiszem, elég érzékletesen jelenítette meg az őt ért impulzusokat az üvegszilánkszobrokkal. Arsham munkái közül egyébként nem csak a szóban forgó alkotások mentesek a színektől és a bonyolultságtól, úgy általában igaz az egyszerűség szinte minden művére, a szokatlanság mindig az anyagfelhasználásból fakad.

Daniel Arsham02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr24912609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása