Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fényalagút, ami kihagyhatatlan

Fényalagút, ami kihagyhatatlan

2012. november 16. - Darqo

fényalagút01_resize.jpg

A gyorsan közeledő szürke és lehangoló téli időjárás finomhangolására egyre több fényforrást szoktam aktivizálni itthon, és ha észreveszitek, ebben az időszakban a blogon is temérdek olyan téma kerül terítékre, ami a fényhez, színekhez köthető. Így talán semmi meglepő nem lesz abban a kijelentésben, hogy végtelenül szívmelengető látványban volt részem, amikor végignéztem a japán fényalagútról készített képeket.

 

A Kuwana városban található szórakoztató park, a Nabana no Sato, számos különböző étteremmel, néhány hagyományőrző üzlettel, nyaranta virágok tömkelegével és telente Japán egyik legszebb téli kivilágításával várja a látogatókat. Ebben az évben a „természet” téma köré csoportosították a látványosságokat, ennek része a képeken látható 200 méter hosszú fényalagút is. A 4 hónapon keresztül, egészen 2013. március 31-ig megtekinthető eseményen bárki úgy érezheti magát, mintha egy másik, csodaszép világba csöppenne, amelyhez ez a gyönyörűséges átjárón keresztül vezet az út.

fényalagút02_resize.jpg

fényalagút03_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr314900366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása