Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Séta a többrétegű térben

Séta a többrétegű térben

2012. november 15. - Darqo

tomas saraceno01_resize.jpeg

A képeken látható On Space Time Foam című különleges installáció segítségével bárki megtapasztalhatja, hogy milyen a biztonságos talajtól elrugaszkodva a térben sétálgatni, már ha van elég bátorság is hozzá. Tomás Saraceno argentin művész ugyanis egy épület aulájában három rétegben helyezett fel átlátszó fóliát, amire kedvükre mászhatnak rá a merészek.

 

Az alkotó egyébként a rétegződés miatt állítólag a lasagnához hasonlítja az installációját, hogy miért, azt nem tudom. Nekem nem annyira az, sőt, ha asszociálni kell, akkor sokkal inkább mondanék valami réteges sütit, amiben az emberek a mazsolaszemek. No. Lényeg, hogy ha ki szeretnéd próbálni, akkor érdemes ellátogatnod még 2013. február 3-ig a milánói HangarBicocca-ba.

tomas saraceno02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr794900347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása