Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Esőhinta, amin nem ázol el

Esőhinta, amin nem ázol el

2012. november 13. - Darqo

waterfallswing01_resize.jpeg

Nem is olyan régen az esőszobáért rajongtam, most pedig az esőhintáért teszem ugyanezt. Mondhatni, hogy semmi különös nincs abban, ha valaki az esőben hintázik, de az már egy fokkal érdekesebb, ha azt mondom, hogy hiába ömlik az „eső”, ezen a hintán bizony nem ázik meg senki!

 

Mike O'Toole, Andrew Ratcliff, Ian Charnas és Andrew Witte tervezők ugyanis úgy készítették el a Waterfall Swing című interaktív installációt a World Maker Faire 2011 nevű eseményre, hogy a hinta vázának felső részéből aláhulló vízfüggöny pont akkor hagyjon ki, amikor alatta halad át a jókedvű felhasználó. Kicsit olyan érzésem van tőle, mintha az alkotók azt akarnák a fülünkbe suttogni, hogy ha jól érezzük magunkat, felszabadultak vagyunk, minden gond, ború elszáll felőlünk...A lenti videóból egyébként minden kiderül.

waterfallswing02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr144900308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása