Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Díszletek egy soha el nem készülő filmhez

Díszletek egy soha el nem készülő filmhez

2012. november 12. - Darqo

Daniel Agdag01_resize.jpg

Ha megkérdeznéd a melbourne-i székhelyű művészt, Daniel Agdag-ot, hogy tulajdonképpen mit is csinál, az egyszerű válasza az volna, hogy kartonlapokból készít különböző alkotásokat. Persze ez a válasz leginkább a szerénységéről árulkodna és nem fedné a teljes valóságot, az abszurd összetettséget és részletességet, azt, ami egyébként valójában jellemzi a műveit.

 

Daniel Agdag egy díjnyertes stop-motion filmkészítő, aki legújabb sorozatában „kartonvázlatokat” készített. A Sets for a Film I’ll Never Make címre hallgató sorozat különlegessége (ha a profi megvalósítás és a látvány nem lenne elég), hogy a művész az előzetes, részletes tervezés helyett szinte teljes mértékben improvizált, mikor az egyes darabok készültek.

Daniel Agdag02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr274890245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása