Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

1000 ernyő a csatornában

1000 ernyő a csatornában

2012. november 07. - Darqo

Luke Jerram01_resize.jpeg

Majdnem olyan ötletes, mint a portugáliai Águeda utcáira kihelyezett temérdek esernyő, csak itt talán egyszerűbb dolga volt a művésznek a telepítéssel. Nem fent, hanem lent, nem kifeszítve, hanem úsztatva, Luke Jerram brit művész több mint 1000 esernyőt helyezett egy Rotterdam-i kanálisba a Witte de With Festival keretén belül.

 

Olyan, mintha csak az eső elálltával, egy spontán gondolattól vezérelve dobálták volna bele a vízbe ezeket az ernyőket az emberek. Az első pillanatban meglepő és váratlan látványt nyúlt, a „Just Sometimes” című installáció, ami szimplán csak azért készült, hogy mosolyt csaljon a fesztivál látogatóinak arcára. A 3 napos rendezvény után birtokba is vehették az esernyőket a résztvevők, tovább színesítve a város utcáit.

Luke Jerram02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr854879756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása