Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vörös fényben úszó misztikus ágykapu

Vörös fényben úszó misztikus ágykapu

2012. november 06. - Darqo

A Hui Li01_resize.jpeg

Az ágy, ahol alszunk, kapuja egy másik világnak; ahol álmunkban gyakran egyértelmű, de leginkább homályos, zavaros képeket láthatunk, világos vagy éppen összefüggéstelen gondolatok járhatnak a fejünkben, könnyed és felszabadító vagy nehéz és mélyről feltörő érzelmek áraszthatják el a szívünket. Ez a másik világ a maga bonyolultságában is szabad, egy hely, ahol bármit megtehetünk, bárkik lehetünk; csak épp’ nem tudunk róla, amikor ott vagyunk.

 

Hui Li, kínai művész pont ezt a megmagyarázhatatlanságot kívánja megjeleníteni a saját értelmezésében (sokatmondóan csak) Reincarnation névre keresztelt installációjában. A misztikusan füstölgő, vörös fénnyel pöttyözött 2007-es mű nem az első és nyilván nem is utolsó a sorban a modern technológiával, LED lámpákkal, lézerrel is előszeretettel játszadozó művész portfóliójában. Ha tetszik, érdemes megnézni a poszt végén található videót is, ahol Hui Li egy-két egyéb alkotását szemügyre vehetitek!

A Hui Li02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr974866420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása