Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újrahasznosítás = képzelőerő

Újrahasznosítás = képzelőerő

2012. október 30. - Darqo

peter mcfarlene01_resize.jpg

Peter McFarlane, vegyes technikát alkalmazó szobrász, installációs-és konceptuális művész az újrahasznosítás nagy barátja, és én ezért máris nagyon szeretem! Az már csak hab a tortán, hogy igen figyelemreméltó alkotásokat is készít a hulladékok gyűjtögetése közben. Számítógépes kütyüket, konyhai eszközöket, barkácsoláshoz szükséges szerszámokat használ fel a szobraihoz, festményei felcicomázásához.

 

Ahogy a művész fogalmaz, számára a rengeteg szemétnek minősített dolog csak a képzelőerő hiányát jelképezi, ez a gondolat inspirálja az alkotói folyamat közben és úgy általában az egész életét is. Munkáit közül jó néhányat a Saatchi Online-on meg is vásárolhatunk, igaz, mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni egy-egy alkotásért.

peter mcfarlene02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr174860625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása