Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fejjel lefelé-ház

Fejjel lefelé-ház

2012. október 25. - Darqo

Jean Francois Fourtou01_resize.jpeg

Ahogy már korábban is bemutattuk, Jean-François Fourtou francia művész előszeretettel játszik a perspektívákkal, a képzelet és a mágia világával. Rendszeres időközönként lepi meg a rajongóit újabb kedvességekkel, furaságokkal, amelyek bárkit visszarepíthetnek a gyerekkor édes könnyedségébe. Ilyen például a 2011-ben Marokkóban bemutatásra került megfordított ház is.

 

A nagyszülei házát mintázó, Tombée du Ciel (nagyjából annyit jelent, hogy „Égből hullott”, bár ezt legyetek olyan kedvesek és támasszátok alá, ha tudtok franciául) névre keresztelt épület valóban olyan érzést kelt, mintha a levegőből hullott volna alá. Szerencsére nem csak külsőségeiben fordított ez a bizonyos fejjel lefelé-ház, természetesen belül is minden zavarba ejtően fordítva van.

Jean Francois Fourtou02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr484856817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása