Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lány játékautókból

Lány játékautókból

2012. október 15. - Darqo

Viszonylag ritkán találkozni olyan alkotásokkal, amelyeknek az alapanyagát a játékautók teszik ki valamilyen formában. A Manzárdon is csak egyszer érintettük a témát, és akkor sem arról volt szó, hogy valaki beleépítette volna a művébe ezeket a játékokat, igaz, a mai napig emlékszem a meglepő ecsethasználatra. A ritka alkalmak egyike azonban most jött el a Miss Bugs nevű angol művészduó képében.

 

A tagok a Driving Miss Crazy című alkotásukban tulajdonképpen egy portrévá festett gyantalapban, spirális alakban ágyazták be a játékautókat, végleg csapdába ejtve őket egy örökké tartó dugóban. A Miss Bugs név mögött egyébként egy anonimitásba burkolózó londoni születésű srác és egy Walesben született lány rejtőzködik, akik érdekes street art és vegyes alapanyagokból készített alkotásaikról híresültek el.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr994826550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása