Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ha nincs szuperautód, építs egyet magadnak!

Ha nincs szuperautód, építs egyet magadnak!

2012. szeptember 27. - Darqo

Jian Wang, a Csiangszu tartományban élő 28 éves kínai farmer, szerelő legalábbis ezt a megoldást választotta. Ahelyett, hogy serényen gyűjtögette volna a pénzt kedvenc autójára, egy Lamborghini Reventonra, viszonylag (az autó eredeti árához képest mindenképpen) minimális összegért sikerült összekovácsolnia a saját változatát, újrahasznosított fémhulladékokból.

 

A korábban 10 évig egy autókereskedésben dolgozó, manapság saját vállalkozását irányítgató megszállott autórajongó 2011 májusában kezdett neki a munkálatoknak. Egy használt Volkswagen alapjaira varázsolta rá körülbelül 1 év leforgása alatt a képeken látható csodát, amit szeretne megtartani a rozsdás, ütött-kopott kinézetében, hogy inspirálhassa az embereket az újrahasznosításra...no, meg persze az álmok megvalósítására. Magyar pénzben számolva körülbelül 2-2,5 millió forintjába került a kivitelezés.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr84797258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása