Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Billentyűzetportrék kisebb átveréssel

Billentyűzetportrék kisebb átveréssel

2012. szeptember 26. - Darqo

Az, hogy valaki a használt, elhasznált és kidobásra ítélt számítógép billentyűzettel babrál, vagyis újragondol és a gondolatait tettekké varázsolja, magyarán megvalósít, már nem jelenthet senki számára újdonságot. Viszont az, ha valaki ezt a nagyközönség számára is értékelhető, sőt, mi több, szerethető és emlékezetes formában teszi, annál inkább! Guy Withby, ismertebb nevén WorkbyKnight (WBK) pont ilyen!

 

Az ausztrál festő, szobrász egyik sorozatában politikusokról, énekesekről és más művészekről készít portrékat a pixelként százával felhasznált gombokból. Nem csak számítógép billentyűzetekből származó gombokról van kizárólag szó, hiszen gyakran régi írógépek gombjai, valamint más kütyük (még dobókockák) is belekeverednek Barack Obama, Andy Warhol, Rihanna és a többi híresség arcába.

 

Ami egy kicsiny átverés a dologban, hogy nem valódi, gombokból készült képekről van szó, hanem az ezekről készült képek egymás mellé illesztéséről (de ez az utolsó képen ki is derül). Ez persze nem von le semmit az aprólékosság értékéből és abból, hogy ösztönző erővel hathat ránk, ha az újrahasznosításon törjük a fejünket...

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr304788476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása