Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fénylő könyvfolyó újratöltve

Fénylő könyvfolyó újratöltve

2012. szeptember 25. - Darqo

A Luzinterruptus művészkollektíva meghívást kapott Melbourne-be, a júniusban megrendezésre került The Light in Winter fesztiválra, ahol munkásságuk eddigi legnagyobb kültéri installációját valósították meg.

 

A fesztivál idei témája az „olvasás” volt, így a szervezők arra kérték a Luzinterruptus tagjait, hogy az egyik korábbi, New Yorkban már bemutatásra került alkotásukat, a Literature vs Traffic-et készítsék el újra. Helyszínként megkapták a Federation Square-t, úgyhogy kiterjesztett, gigantikus változatban valósíthatták meg a víziót. Állításuk szerint 10 000 kiselejtezett könyvet használtak fel, világítottak meg és helyeztek ki 1 hónapra, amelyekből a fesztivál utolsó napján bárki kedvére vihetett.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr864785805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása