Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hét indító fura lények ál-röntgenfelvételeken

Hét indító fura lények ál-röntgenfelvételeken

2012. szeptember 24. - Darqo

Wonman Kim, más néven Curt Man koreai autodidakta művész (grafikus és illusztrátor) a közelmúltban tartotta első egyéni kiállítását Trinity címmel, ahol új digitális művei kerültek bemutatásra. Zavarba ejtő, színes és izgalmas alkotásai olyanok, mintha röntgenfelvételeket néznénk különböző e világi és marsbeli élőlényekről, természetes környezetükben.

 

Ha úgy gondolod, hogy megfejtetted, majd értelmezted is az alkotó meglehetősen vad fantáziájának szüleményeit, a következő kép biztos, hogy visszataszít az értetlenségbe: vajon a bizarr madárrobotnak miért éppen puskacsőre van?! És mit keres egy madár és sárkányfejű lényen egy késsel és villával felfegyverzett harcos?! Megannyi megválaszolatlan kérdés, amelyeken hosszú-hosszú percekig el lehet merengeni!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr314783279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása