Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Porlassz citrusokat!

Porlassz citrusokat!

2012. szeptember 21. - Darqo

Ez megint tipikusan a KELL!- kategóriába tartozik! Igaz, hogy elmúlt a nyár és a hangulata már korántsem ugyanaz, nem hűsít és üdít egy jó koktélban vagy üdítőben, de a vitaminbevitelt poénos formában ösztönözheti a spanyol Lékué nevű cég dizájnos citrusporlasztója.

 

Joan Rojeski és Alberto Arza tervezők alkotása igen egyszerű ötleten alapszik. Csak le kell vágni a citrom, lime, narancs, stb. tetejét, belenyomni a rostok és magok beszüremkedése ellen is felszerelt spray-szerkezetet a gyümölcsbe, aztán óvatosan meg kell nyomorgatni a gyümölcsöket, végül pedig ráfújni a vitamindús lét a még vitamindúsabb salátákra; vagy amire akarjátok. Csak szembe ne kerüljön!

 

A citrus spray az idei Frankfurt-i Tendence nevű vásáron került a fogyasztók elé, és nem mellesleg itt két fajta méretben be is szerezhetitek.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr144778562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása