Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Házak közé szorult ház

Házak közé szorult ház

2012. szeptember 20. - Darqo

Legyen szó akár üvegpadlót és a rá álló embert tartó több ezer műanyagfiguráról vagy éppen egy ördögi és mindent elsöprő tömeggé formálódó narancssárga embertornádóról, Suh Do-ho mindig valami elgondolkodtatót és maradandót képes kitolni magából. Nincs ez másképp a Bridging Home című, házak közé szorult apró házat ábrázoló installációjával kapcsolatban sem.

 

A nemzetközileg is elismert koreai művész eredetileg a 2010-es Liverpooli Biennáléra készítette el az alkotását, ahol egy foghíjas épületegyüttes közé rakta be a hagyományos koreai ház másolatát, mintha az éppen csak a magasból hullott volna alá és szorult volna be a két épület közé. A látványos installációval a nagyvárosokra jellemző elidegenedést szerette volna megjeleníteni.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr44775349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása