Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Több ezer műanyagfigura tartja a padlót

Több ezer műanyagfigura tartja a padlót

2012. február 01. - Darqo

Korunk egyik (nem én mondtam, de állítólag) legizgalmasabb kortárs művésze, Suh Do-ho (legutóbb) egy hatalmas szobrászati installációt készített, ami nem sokat ígér egészen addig, amíg le nem borulunk a földre és át nem vizsgáljuk jó tüzetesen, hogy valójában mit is látunk.

 

A padló és az üveglapok között ugyanis több ezer színes miniatűr műanyagfigura került bezsúfolásra, akik a karjukat az ég felé fordítva próbálják az arra tévedő, az installációra rálépő látogatókat megtartani. Hm, hm...a változatos és névtelen tömegek támogatják vagy ellenállnak a felettük állóknak?! Ezt mindenki döntse el maga...

 

A koreai művész elgondolkodtató alkotása Teresita Fernández, Ashley Bickerton és Lee Bui munkáival együtt február 11-ig tekinthető meg a szingapúri Tyler Print Intézet (STPI) Lehmann Maupin a pop-up galériájában.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr373590532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása