Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

"...és üzenni sem akarok semmit" - Hegyes Sándor

"...és üzenni sem akarok semmit" - Hegyes Sándor

2012. szeptember 17. - Mocca

19.jpg

A magyar művészeket bemutató sorozatunk mai főszereplőjének munkáihoz figyelmeztetésképp mindössze annyit tennék hozzá: akik okostelefonjuk megvétele utáni első percekben nem likvidálták a kreatív szöveg halálát jelentő „prediktív szövegbevitel” opciót, azok nyomban lépjenek - jól felfogott érdekek stb. - Donatellácska csatornájára, az itt maradóknak viszont ajánlom figyelmébe a hajtás utáni felnőtt tartalmat…!

 

Hegyes Sándornak hívnak, 1967-ben születtem. Átlagos életút, olyan, mint másé. Többnyire az általam készített fényképekből számítógép segítségével montázsokat készítek. Az így készített képek hagyományos eljárással is megvalósíthatóak lennének, csak kivitelezésük jóval nehézkesebb, körülményesebb lenne. Mostanában fedeztem fel magamnak a CAMERA OBSCURA-t, ezt az egyik legősibb képalkotási eljárást. Lenyűgöznek a benne rejlő lehetőségek.

 

 

Tizenévesen festéssel próbálkoztam, szerettem volna abban érvényesülni, de máshogy alakultak a dolgaim, érdekelt a mozgókép (film, videó), de aztán egyik diplomamunkám kapcsán a digitális fényképezéssel, képfeldolgozással kerültem kapcsolatba, ami megmaradt, mint elsődleges kifejezési eszköz.

 

 

olyan.jpg

 

 

Képeimmel nincs célom és üzenni sem akarok semmit, de nagyon örülök, ha valakinél "célba" érnek. Nem érdekes, hogy én miért és milyen címet adnék, sokkal érdekesebb az, hogy a nézőnek, befogadónak mit mondanak a képek. Ezért címadás a szemlélők lehetősége, feladata.

 

 

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy öncélúak lennének, és nem érdekel, ki mit gondol, hanem azt, hogy mindenkinek mást-mást mond, amit semmiképpen nem szeretnék befolyásolni. Örülök, ha valaki elgondolkozik a képeim láttán. Megbotránkoztatni semmiképp nem szeretnék, mint említettem legfeljebb tükröt tartok és vagy meglátja benne valaki saját magát, vagy nem… [minalunk.hu]

 

 

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

 

 

 

Hegyes Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr284783680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása