Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bubifóliában a bubibetűk

Bubifóliában a bubibetűk

2012. szeptember 12. - Darqo

Biztos van olyan ember, akit nem cuppant be a bubifólia pukkantgatása, bár én még nem találkoztam eggyel sem. Én is azon közé tartozom, akiket képes hosszú-hosszú percekre lefoglalni ez az olcsó játék, de azon még sohasem gondolkodtam, hogy a csomagoláson és durrogtatáson kívül más funkciója is lehet. Egészen idáig.

 

A spanyol Lo Siento nevű apró, grafikai-és ipari formatervezéssel foglalkozó designcég velem ellentétben többet foglalkozott a témával és a lehetőségekkel, a végeredmény pedig egy zseniálisan egyszerű tipográfiai megoldás lett. Fecskendezz színes vizet a buborékokba!

 

A japán +81 nevű, grafikai designnal, művészetekkel, divattal foglalkozó tematikus magazin le is csapott az ötletre, mert tavaly nyári számában („Next Creativity” címmel) új és innovatív megoldások felkutatását és bemutatását tűzték ki célul. A bubibetűk a magazin címlapján és hátoldalán szerepeltek egy-egy fotó erejéig.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr44756606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása