Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Könnytengerből előbukkanó Adele

Könnytengerből előbukkanó Adele

2012. szeptember 10. - Darqo

Kis kedvencem, Red, vagyis Ji Hong legújabb alkotásával sem okozott csalódást, sőt, csak emelte az iránta, a művészetéért érzett rajongásom mértékét. A maláj művésznő ezúttal Adele-t, a méltán híres és közkedvelt énekesnőt jelenítette meg.

 

Az Adele portrét a Set Fire to Rain című szanaszét játszott, fájdalmasan zseniális dal ihlette, és természetesen a felhasznált alapanyagok most is erősen utalnak a szereplőre és a mondanivalóra. A kék=szomorú gyertyákkal, azok meggyújtásával és a viasz elfolyatásával megjelenített könnytengerből előbukkanó Adele-arc minden tekintetben lenyűgöző!

 

A projekt körülbelül 2 hetet vett igénybe, az első hét a tökéletes anyagok megtalálásával és beszerzésével, míg a második a forró viasz megfelelő használatának kikísérletezésével telt. Maga a munkafolyamat, az 1500 mécses portrévá folyatása 7 órán keresztül tartott.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr914749162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása