Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Levedlett énbőrök

Levedlett énbőrök

2012. szeptember 03. - Darqo

Az Egyesült Királyságban dolgozó thai szobrász, Rook Floro, szemléletes munkáival a változás iránti vágy és az önelfogadás közötti erős feszültséget, őrlődést szereti megjeleníteni. Shell című szobrával szó szerint és átvitt értelemben is egy megtört férfit ábrázol, akinek szintén az imént említett negatív energia hasította fel a hátát.

 

A művész az alkotással azt szerette volna megjeleníteni, hogy milyen érzés is számára az, amikor valaki megpróbál a társadalom által felállított normák szerint „valaki” lenni. Az elfogadás iránti vágy, az ebből fakadó tettek és lépések hihetetlen mennyiségű erőt, energiát, önfeladást igényelnek az egyes emberektől, az egész folyamat a valódi én apró darabkáinak leválásáról, levedléséről szól.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr774692862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása