Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Imádkozómata

Imádkozómata

2012. augusztus 30. - Darqo

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a hitünk gyakorlására, de úgy tűnik, hogy nem feltétlenül kell lemondanunk róla, hiszen itt van az Imádkozómata. A hálával Oliver Sturm német művész előtt kell adózni, aki anno kitalálta a Gebetomat nevű automatát, ami tulajdonképpen egy fotóautomatából átalakított instant imádkozófülke.

 

A Gebetomat, nemrégiben pedig a Manchesteri Egyetemen üzembe helyezett, három év alatt át/kifejlesztett Pray-O-Mat nevű automata 300 előre felvett imát tartalmaz, 65 különböző nyelven. Úgy általában a hitközösségek, különböző vallások képviselői üdvözölték az ötletet, hiszen a multikulti, többvallású környezetben pillanatok alatt és könnyen gyakorolhatják az emberek a saját hitüket. Nektek hogy tetszik az ötlet?

via: oddity central, guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr824710584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása