Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Portré a séfről terített asztalból

Portré a séfről terített asztalból

2012. augusztus 16. - Darqo

Első pillanatban fel sem fogtam, hogy többet látok egy egyszerű, ám szépen terített asztalnál, aztán igen hamar leesett a tantusz, hogy itt bizony valakik egy rendkívül kreatív módon megálmodott háromdimenziós portréasztallal próbálnak levenni a lábamról. Nos, sikerült nekik!

 

A Golpeavisa grafikai stúdió készítette az ominózus fotót, amely az AeroMexico nevű légitársaság hazai és nemzetközi repülőjáratain, ezeknek is az első-és az üzleti osztályán terített Clase Premier című kétnyelvű, havonta megjelenő magazin augusztusi számában került az utazók elé.

 

A Rene Redzepi dán séfről készült portrén a fekete terítőből készül hajon megcsillanó fény evőeszközökből, az egyik szembogár egy pohár vörösborból készült, és csak sorolhatnám a szebbnél szebb megoldásokat. Zseniális!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr264700541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása