Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bundafestmény, amibe bele kell bújni!

Bundafestmény, amibe bele kell bújni!

2012. augusztus 13. - Darqo

Mint ahogy már megtapasztalhattátok a blogon a jobbnál jobb példákon keresztül, olyan sokféle lehetőség van a papír, mint művészeti alapanyag ámulatba ejtő felhasználására, hogy belefájdul a fejünk. Mia Liu, tajvani székhelyű művész is a papírban találta meg a kiteljesedés lehetőségét. Az ötletességet, aprólékosságot a finom megmunkálás figyelembe véve egy lépéssel előrébb jár az átlagos társainál.

 

A képeken látható Can't Stop Rolling It Up című alkotása eredetileg festményekből állt össze, amit végül a különlegesség kedvéért csíkokra vágott. Az így elkészült bundaszerű mű melegséges, barátságos hangulata csak kevés embert hagyhat hidegen. Az én érzékeimre olyan intenzíven hat, hogy csak na, legszívesebben belebújnék és jól bealudnék!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr234692811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása