Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nantes, a feje tetejére állított város

Nantes, a feje tetejére állított város

2012. augusztus 08. - Darqo

A franciaországi Nantes városa gondolt egy nagyot és saját művészeti fesztivált csinált magának. A koncepció említésre méltó, az idén július 15. és augusztus 19. között megrendezésre kerülő Le Voyage Nantes nevű eseményen a várost a feje tetejére állítják, megbolygatják, és egy új, szürreális dimenziót mutat meg az érdeklődőknek.

 

A 8,5 kilométer hosszú, tulajdonképpen ügyesen kitalált városnézés közben 30 helyszínen számtalan művész szokatlan alkotását tekinthetik meg a látogatók. Az idei esemény csak úgy tobzódik a váratlanabbnál váratlanabb meglepetésekben, olyan alkotások kényeztetik vizuális érzékeinket, mint például a fenti képen látható magasba emelt épületrészlet vagy a vízbe ugró hajó.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr294689046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása