Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Portrévá pöttyözött lemezek

Portrévá pöttyözött lemezek

2012. augusztus 03. - Darqo

Daniel Edlen egy hihetetlenül tehetséges (és rendkívül türelmes) művész. Az arizonai festő csak ül és fehér akril festék segítségével apró pontok és foltok ezereit pingálja régi bakelitlemezekre, egészen addig, amíg lemezen szereplő híres énekes/zenész arca kirajzolódik.

 

A részletesség mértékétől függően egy-egy bakelitportré elkészítése eltarthat akár egy egész hónapot is. Ahogy ő mondja: „A technika olyan, mint pointilizmus kivéve, hogy az alkotások csak fehér festékkel készülnek.”

 

A jelentőségét bizonyítandó talán elég csak ennyit mondanom, hogy a Béhance alapítója és vezérigazgatója, Scott Belsky is hagyott egy kommentet Edlen alkotásainál, miszerint „imádja az alkotásait”...

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr164687056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása