Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nemes, nyers, becsületes - Robosztus betonketyegők Dzmitry Samaltól

Nemes, nyers, becsületes - Robosztus betonketyegők Dzmitry Samaltól

2012. augusztus 03. - Mocca

Harminc hónappal ezelőtti posztunk óta nem volt kétséges: ez az ember megszállottan megy szembe a világ bigott felével, még inkább – valljuk be sokszor – riasztóan unalmas trendjeivel. Sőt, szinte perverz sportot űz abból, hogy a "konvenciókhoz" hagymaszagú görcsösséggel ragaszkodó kritikusait – időről időre ördögöt kiáltatva velük – egy-egy új munkájával konkrétan kikergessen a világból!

 

 

A fehérorosz származású, ma már Párizsban élő sátánfajzat, Dzmitry Samal persze az azóta eltelt időszakban sem tétlenkedett. Nemrég neki – kinek másnak – jött az ihlet, hogy "a markáns férfi erejét és személyiségét" csakis egy robusztus, betonvázba öntött karóra tudná igazán szimbolizálni, melyben természetesen a legkifinomultabb svájci mechanika ketyeg. Majd megcsinálta!

 

Hogy mi jut eszünkbe róluk? Nemes..., nyers..., becsületes..., egyszóval BETON...!

 

Ha valaki szeretne magának, itt rendelhet belőlük. 

 

via: dzmitrysamal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr984693234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása