Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nasutamanus, az akrobata elefánt

Nasutamanus, az akrobata elefánt

2012. augusztus 01. - Darqo

Igazából lövésem sincs, hogy miért szereti néhány művész ennyire az egyensúlyozó elefántok témakörét, hiszen a mondanivaló nagyjából mindig ugyanaz és a pózok száma is rohamosan csökken, de az tény, hogy mindig mosolyt csal az arcomra és legalább eszembe juttatja: a lehetetlen lehetséges.

 

Legutóbb a mostanihoz képest akár már unalmasnak is mondható Miquel Barceló-féle egyensúlyozó elefántjáról írtam, ezúttal Daniel Firman falmászó/ormányozó elefántjáról terjedtek el a képek. A „falmászó” szó persze csak opcionális, hiszen a fehér falak és a fényviszonyok miatt akár úgy is nézhetjük, mintha lebegne...

 

Az 1966-os születésű francia művész Nasutamanus című alkotása része a bécsi Kunsthalle Wien szeptember 2-ig megtekinthető The Circus as a Parallel Universe című csoportos kiállításának.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr694673597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása