Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bőröndotthonok

Bőröndotthonok

2012. július 11. - Darqo

Vannak olyan barátaim, akik imádják a régi bőröndöket, akik a lomtalanításon is csak ezt keresik, kutatják a sok kidobált kacat között, és néha gyöngyszemekre lelnek. Jelentem, nincsenek egyedül ezzel a szenvedéllyel, sőt, van valaki (és persze rajta kívül még biztos sokan mások is), aki művészi szintre emelte ezeknek az összegyűjtött vintage bőröndöknek a létét.

 

Bo Christian Larsson-nak hívják az illetőt, aki csupán néhány ajtó és ablak segítségével miniatűr épületekké varázsolta őket. A svéd művész fenti képen látható, snasszul csak Mobile Home-nak nevezett bőröndbabaháza legutóbb a New York-i Vogt Galériában került kiállításra sok másik alkotásával együtt. Egyszerűen csak szeretni valóak!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr104629660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása