Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Linóleumportrék, amelyektől leteszed a hajad

Linóleumportrék, amelyektől leteszed a hajad

2012. július 04. - Darqo

A lengyel művészek tehetségével kapcsolatban elég gyakran kapok megerősítést az elmúlt időszakban, már-már az izlandiak ufóságát közelítik (persze abszolút pozitív értelemben). A rácsodálkozás mértéke mindig egészen magasra ugrik, amikor szembe kerülök az újabbnál újabb lengyel alkotásokkal.

 

Itt van például Hubert Tereszkiewicz, aki 2010-ben megszerezte a BFA-fokozatot a Sziléziai Egyetem grafikai tervezés és sokszorosított grafika szakán, és aki jelenleg is grafikát tanul Lengyelországban.

 

Míg a legtöbb műve leginkább a poszter tervezés témáját járja körül, előszeretettel kalandozik el más művészeti ágak felé is. A fiatal tehetség kézzel készített aprólékos linóleummetszetei is ennek megtestesülései, nekem pedig minden egyes alkalommal el kell dobnom az agyamat, amikor ránézek ezekre a portrékra!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr474624658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása