Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Még a fagyis kocsi is megolvad

Még a fagyis kocsi is megolvad

2012. június 21. - Darqo

Ebben az iszonytató melegben már dolgozni sem lehet rendesen. Ugye? De! Van az a pillanat, vagyis hőmérséklet, amikor és ami felett már csak nyűglődés jut osztályrészül, legalábbis nekem. Pár napja már érik ez az érzet, most tetőzik, és vele együtt a régen nem tapasztalt érzés is: egyszerűen megveszek a fagyiért...

 

...ha már nem csobbanhatok a tengerben, nem lébecolhatok valami medence partján, könnyen és gyorsan elérhető apró örömforrások után kutatok. Mással nem tudom magyarázni, hogy miért cuppantam rá idén ennyire a fagyira, jégkrémre, jegeskávéra és más fagyos/jeges változataikra.

 

Hogy ma reggel miért éppen a képeken látható egyszerű, ellenben ötletes szoborral próbálom érzékeltetni a fokozódó hangulatot? Mert a The Glue Society Sydney-i Sculpture by the Sea című kiállítására készített 2006-os, díjnyertes Hot With The Chance of Late Storm című szanaszét olvadt fagyis kocsija tökéletesen kifejezi mindazt, amit gondolok és érzek a mostani hőséggel és új keletű mániámmal kapcsolatban.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr234599887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása