Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sportos játék az étellel

Sportos játék az étellel

2012. június 14. - Darqo

Ha már úgyis a sport öleli át jótékonyan az egész nyarat, senki és semmi nem maradhat ki az őrületből. Mondom semmi, jelen esetben kiváltképp a konyhára gondolok, ahová a designerek egyre-másra készítik a tematikus kiegészítőket. Igazán stílusosak lehetünk például, ha mondjuk a család elé Boguslaw Sliwinski tányérjaiban szervírozzuk az ételt, napszaktól függetlenül.

 

A lengyel tervező sportos tányérjaival kreativitást, játékosságot és szórakozást csempészhetünk az aktuális sportműsor elé, fölé, alá, közé, pláne hozzá, egyszóval mindenhová, már-már kötelezve a használót arra, hogy játsszon az étellel. Ha mindenképpen szeretnél beszerezni néhányat az említett kollekcióból vagy a tervező egyéb ötletes étkészleteiből, errefelé érdemes kutakodnod és további információkat beszerezned.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr14581722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása