Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Látványos kritika lebegő faszénnel

Látványos kritika lebegő faszénnel

2012. június 07. - Darqo

Mindig bebizonyosodik, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Sorra kerülnek elő azok a művészek, akik ilyen-olyan formában lebegtetik alkotásaikat. Korábban Cornelia Konrads, kicsit később Jaehyo Lee, a mostani alkalommal pedig Seon Ghi Bahk következik a sorban.

 

A koreai művész újrateremti az ember alkotta egyszerű, lakberendezéshez, építészethez köthető tárgyainkat, létesítményeinket, köztük székeket, asztalokat, polcokat, képkereteket, lépcsőket természeti erőforrások (különös tekintettel a szénre) felhasználásával és felfüggesztésével. Seon Ghi Bahk célja a szén-installációkkal, hogy felhívja a figyelmünket, elgondolkodtasson és kritizáljon minket a természethez való hozzáállásunkkal kapcsolatban.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr404570942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása