Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dekorpadló szigetelőszalagból

Dekorpadló szigetelőszalagból

2012. június 05. - Darqo

Jim Lambie, Glasgow-i születésű művész képes átalakítani bármilyen teret egyfajta vizuális orgiává a sajátságos, szigetelőszalagból készült padlóburkolataival. A geometrikus mintákkal, kontrasztos színekkel operáló művek szemkápráztató optikai illúzióként vibrálnak bele az ember agyába, a képek tanúsága szerint ráadásul hihetetlen mennyiségű energiával töltenek fel bármilyen stílusú belső teret.

 

Egy-egy hangulat elkészítése akár hosszú heteket és rengeteg segítő kezet igényel; egyedülálló és mulandó installációkról van szó, amelyek pontosan ugyanúgy nem reprodukálhatóak máshol. Nem egyszer ikonikus zenekarok, valamint legendás albumok, dalok címeit használja fel az alkotások neveként. Ilyen például a The Doors Morrison Hotel című albuma vagy éppen a George Michael Careless Whisper című dala, amelyeket 2005-ös, illetve 2009-es művéhez használt fel a művész.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr544561557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása