Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fűportrék Ackroyd & Harvey-tól

Fűportrék Ackroyd & Harvey-tól

2012. május 25. - Darqo

A fű annyira egyértelmű, annyira magától értetődő, hogy fel sem tűnik a hétköznapokban, maximum tavasszal, amikor újra zöldellni kezd, vagy akkor, amikor valami igazán gondozott kertben csodálkozunk rá. Heather Ackroyd és Dan Harvey viszont olyat tesznek, amivel új dimenzióba helyezik, új árnyalatot, árnyalatokat adnak hozzá szó szerint és átvitt értelemben is. Hol vannak már a harisnyába bújtatott földlabdából fűhajat növesztő fűfejek? Sehol! Most inkább a fűportrék a menőek...

 

Az elismert brit művészek egyedülálló portréin a precízen szabályozott fényerősség segítségével növekszenek ki a fűszálak a megfelelő árnyalatokban. Látványos és lenyűgöző alkotásokról van szó, amelyek nem egyedüliek a portfólióban, elég talán csak annyit említeni, hogy a művészduó a füvesítést, mint művészeti és építészeti megoldást már évtizedek óta használja. Érdemes körülnézni az oldalukon például a befüvesített templombelső vagy éppen a fűhomlokzatú Theaterhaus Gessnerallee miatt is!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr704544018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása