Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of állati cellux-szobrok

Best of állati cellux-szobrok

2012. május 25. - Darqo

Ez a verseny is ékesen bizonyítja, hogy az alapanyag ott hever előttünk az íróasztalon, hogy nem kell semmiféle különleges hozzávaló ahhoz, hogy a bennünk rejtőző kreatív hajlamokat kiélhessük.

 

15 tekercs Scotch ragasztószalag; ennyi kellett csak (meg persze némi idő a kivitelezésre), hogy Jake Longenecker elnyerje az első díjat a 3M által támogatott The Scotch Off the Roll Tape Sculpture Contest nevű versenyen az első képeken látható „Free Fallin” címre keresztelt második világháborús ejtőernyős figurával. Longenecker 100 másik jelentkezőt utasított a háta mögé légies szobrával, és zsebelte be az 5 000 dolláros pénzdíjat.

 

A további képeken a többi döntős, Abigail Colety „Game Night”, Lila F. „One Octopus Band”, Michelle Noe „Tight Rope Tape Walker” és Gavin Mann „The Creation of Adam” című szobra látható.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr514544011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása