Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kartondobozvilág 2.0

Kartondobozvilág 2.0

2012. május 11. - Darqo

Éppen múlt héten zsörtölődtem a saját igénytelenségünkön és méltattam a kartondobozok újrahasznosításával foglalkozó művész, Chris Gilmour munkásságát, erre tessék, itt egy hasonlóan tehetséges szobrász, Bartek Elsner.

 

A berlini művész megszólalásig hasonló szobrokat készít a kartondobozokból, bár azért nem nehéz egymástól megkülönböztetni a két ökobajnok munkáját. Elsner sokkal több hangsúlyt helyez a humorra, nem pejoratív értelemben, sőt, de egy kicsit darabosak, kevésbé kidolgozottak a művei, valamint kül-és beltérre egyaránt készít belőlük. Mint például kandallót a téli utcaképbe, térfigyelőkamerát a jelzőtáblára, vagy éppen láncfűrészt, videokazettát és szekrényt...A lényeg most is az újrahasznosítás! Igaz-e?

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr464494729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása