Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szemgolyó az udvaron

Szemgolyó az udvaron

2012. május 10. - Darqo

Somebody's watching me...Visszatérő poén a baráti társaságban az iménti mondat. Enyhén jó állapotban érezte ezt a főszereplő, pedig csak egy ártatlan tuja integetett bele a szeme sarkába folyamatosan. Bár a képeken látható óriás szemgolyó kicsit para, mégis ezt a hangulatot idézi számomra a moszkvai illetőségű SPEECH Tchoban & Kuznetsov építésziroda szobra.

 

A Fuori Salone 2012 és a Milánói Design Hét 2012 keretei között megrendezett Interni Legacy című kiállításra készítette el a duó a fura, rozsdamentes acél szemgolyót, amelyet a Milánói Egyetem udvarán helyeztek el. Nem véletlenül használom a para és a fura szavakat, mivel az Architect's Eye névre keresztelt szemgolyó bizony állítólag mozgott a kiállítás ideje alatt (bár ez mozgásos dolog a megvalósított szobrot nézve nem tűnik valószínűnek), hol az égre nézett, hol szembe velünk vagy éppen a földre, ráadásul még a színét és a pupilla méretét is változtatgatta...Para!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr24473404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása