Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Különleges ékszerek különleges embereknek - Nova Design

Különleges ékszerek különleges embereknek - Nova Design

2012. április 27. - Mocca

A teljesség igénye nélkül itt egy illusztris lista: Ady, Kosztolányi, Radnóti, Frida Kahlo, Dali, Andy Warhol és Marilyn Monroe. A találós kérdés pedig a következő: mi a legkisebb közös többszörös a nevekben? Bevallom, a magyar líra nagyjait úgy-ahogy vágtam, a többivel meg...? Nos; ismét a szokásos..., tudásom korlátaiba ütközve, inkább csak tétova, bár lelkes szellemi jojózás, még talán ma is. Csakhogy..., közben ismét levél érkezett:

 

„Sziasztok,

 

Én valódi, hazai rovatba illő ékszereket készítek már 6 éve, talán már láttátok a Költők & Múzsák kollekciót. Ady és Léda, avagy Ady és Csinszka, ki ez utóbbit jobban kedveli, de Radnóti és Fanni, és az irodalom, művészet más nagyjai is megtalálhatóak az ékszereket. Most jön ki az új kollekció nyakláncokkal és együttműködésbe kezdünk a Hadik Irodalmi szalonnal is (de ez még titok!) Nem csak magyar művészek, külföldi párok is vannak, pl. Beauvoir és Sartre, vagy Verlaine és Rimbaud is.

 

A sor pedig folyamatosan bővül. Akik csak kedvencükért rajonganak, azoknak készültek a költős fülbevalók, Kosztolányi, József Attila, Radnóti mindkét fülben. A recycling jegyében bélyegékszerek is készültek, de az ékszereim palettája roppant színes, ha van kedvetek nézzetek körbe nálam!

 

Köszönöm, Novotny Anna - Nova Design"

 

Nem láttuk, ergo tudásszomjtól jól felvillanyozva belemerültünk. A látottak alapján, aztán először szemöldök borzolások..., majd egyre inkább kikristályosodó konklúzió: nem gyengén tabudöntögető, ...már-már pimaszul zseniális filozófiával materializálódó dizájn, amit mindenkinek látnia kell! 

 

Elérhetőségek 

Nova Design - Facebook

Nova Design - Meska

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr414476481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása