Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Esős napokon különlegesebb a világ

Esős napokon különlegesebb a világ

2012. április 25. - Darqo

Gregory Thielker szeret utazni, szereti a várost, az útjelzőtáblákat, lámpákat, az előtte haladó kocsik fényeit. Leginkább akkor szereti a várost, amikor esik az eső, mert ilyenkor a szélvédőn, ablakokon végigcsurgó víztől egy egészen más, sokkal különlegesebb világ tárul a szeme elé, amely eltorzul, csúszik, folyik, tömörül.

 

Ezt a világot szereti megörökíteni, de mielőtt azt gondolnátok, hogy az amerikai művész egyszerűen csak fotózik, nézzétek meg jobban a képeket! És most még jobban...no, még egy picit közelebbről! Na? Ugye, hogy nem fotókat láttok! Nem bizony, mert a művész fotorealisztikus festmények sokaságát készíti, amelyek közül én ma az Under the Unminding Sky című sorozatából hoztam néhányat. A legfelső képet simán el tudnám képzelni a falamon...

 


 

És már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- Laci legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Tibi legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: illusion 360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr234463658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása