Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jófej profi ovisok - Kiscsoportos játékok

Jófej profi ovisok - Kiscsoportos játékok

2012. április 20. - Mocca

Levél jött.

"Sziasztok! Olvastam a felhívásotokat, hogy magyar alkotó emberkéket kerestek. Nem tudom hogy beleférünk-e a profilotokba, illetve érdekel-e titeket, nemrég indult kis csoportunk amiben többnyire animációs és képregényes fiúk- lányok rajzolnak. Célunk: önmagunk és a dúdjaink szórakoztatása, fantasztikus rajzstílusunk fejlesztése. Szóval ha érdekel titeket ez a csoport akkor örülünk nagyon. 

Ránéztünk..., megtetszett..., röhögtünk..., érdekelt, most pedig itt vannak a Kiscsoportos játékok!

 

Szeretném pár sorban bemutatni nektek a nemrég alakult Kiscsoportos játékokat.

 

A csoportot többnyire húszas éveikben járó animációs, képregényes illetve rajzos vénával rendelkező fiúk és lányok alkotják. A legtöbben munka és tanulás mellett tevékenykednek a csoportban. Minden héten kiválasztunk egy filmet, amire egyedi grafikákat készítünk. A csoporton belül fejleszthetjük rajztudásunkat vagy kísérletezhetünk különböző technikákkal.

 

Talán egy rajzos kondi-próbateremhez tudnám hasonlítani. Mivel viszonylag sokan vagyunk ezért egy filmre több megoldás születik, ami érdekes lehet olyan emberek számára is, akik szeretik a filmeket és az illusztrációkat. Egyenlőre filmekhez készítünk grafikákat, de teljesen nyitottak vagyunk a témát illetően. Szeretném ha sikerülne zenészeknek, zenekaroknak készíteni illusztrációkat. Illetve a későbbiekben kisebb animációs filmeket is össze lehetne hozni. Még nagyon friss a csoport, ezért sokat csiszolunk még rajta, de azt hiszem és remélem sikerül előbb-utóbb a nagycsoportba menni.

 

Ha valaki szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor a Facebookon vagy a kiscsoportosjatekok@mailbox.hu email címen megteheti. Örülünk minden kritikának, ötletnek.

 

Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!

 

 

 

Kiscsoportos játékok

 

kiscsoport.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr904463027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása