Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Timothy John temperamentumos bútorkollekciója

Timothy John temperamentumos bútorkollekciója

2012. április 19. - Darqo

Igaz, hogy télen sokkal stílusosabb lett volna Timoty John melegséget árasztó, jól bebugyolált bútor-és kiegészítőkollekciójának a bemutatása, de nincs mit tenni, most került a bloggerek figyelmének központjába. Különben is, azért még hűvösek ezek a tavaszi éjszakák...

 

Az Új-Zélandi designer simán csak Woven Collection névre keresztelt sorozata egységesen és egyszerűen font vastag anyagba bugyolált lakberendezési kiegészítőket tartogat a stílus kedvelői számára. A rikító színeket gyorsan felejtsétek el, a Traditionalist nevű váza, az Optimist és Pessimist nevű felfüggeszthető lámpák, az Exhibitionist nevű asztal és a Deviant névre keresztelt óra kizárólag fekete színben készült, hogy bármilyen lakásban megállhassa a helyét. A kollekció óriási sikert aratott a nemzetközi sajtóban, a Deviant pedig bemutatásra került tavaly év végén az olaszországi Su Nero Nero kiállításon.

 


 

És már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- Laci legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr374413609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása