Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Varázslatos papírhullámok

Varázslatos papírhullámok

2012. április 13. - Darqo

Első pillantásra azt hittem, hogy egy méteráruboltban vásárolt, nagy darab gyűrött anyaggal próbálnak manipulálni, aztán kiderült, hogy nem erről van szó. Daniele Papuli Olaszországban élő és dolgozó művész helyspecifikus installációkat készít papírból, úgyhogy ami ezután eszembe jutott, az bizony a „varázslatos” szó volt.

 

Papuli döntése, hogy elsősorban a papírt fogja felhasználni az alkotásaihoz, még 1993-ra tehető, amikor egy berlini workshop-on a papírgyártási módszereket tanulmányozta. Állítása szerint a papírral közepesen nehéz dolgozni, és lenyűgözi, inspirálja, hogy egyszerre rugalmas és mégis törékeny, valamint könnyen manipulálható alapanyagról van szó. Munkáiban nem egyszer több mint 10 ezer papírlapot is felhasznál, és különböző performanszokat rittyent köré a kiállításaira.

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- mai versenyposztomra itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr494373694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása