Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egyedi kiegészítők azoknak, akik sosem nőnek fel - Tóth Lívia, Lív Ékszer

Egyedi kiegészítők azoknak, akik sosem nőnek fel - Tóth Lívia, Lív Ékszer

2012. április 13. - Mocca

00.png

Most első alkalommal írunk meg úgy egy magyART-os posztot, hogy maga a főszereplő nem is tud róla, hiszen az egyik közeli barátja ajánlására került a látókörünkbe, így:

„Lényegében amiért írok, hogy egy nagyon kedves(és csinos) ismerősöm elképesztő ékszereket készít (egyre felkapottabb) süthető, vagy főzhető gyurmából. A fajtáját nem tudom. Egyelőre, ha minden igaz, még csak egy facebook "site"-ja van ahol a kis munkássága megtekinthető. Illetve azt hiszem van még valami kézműves blog ahol árulja ezeket. Az ismerősök körében biztosan tudom, hogy nagyon fogynak az ékszerek, de vaterán is nagyon sokat adott már el. Gondoltam divatos, kreatív, aktuális. Kérem, ha többet nem is, nézzék meg miket gyárt. Ha viszont, megtetszene önöknek, biztosan nagyon örülne ha viszont láthatná magát a Manzárd Café-n. A hölgy neve: Tóth Lívia.”

 

 

Nos szkenneltük az átküldött linkeket, és tetszett, amit láttunk! Közben meg még kiderítettük azt is, hogy a”valami kézműves blog” az valójában a Meska, ahol az érdeklődők jól be is spejzolhatják a nekik tetsző különleges ékszereket!

 

Tóth Lívia – Lív Ékszer

 

A nevem Lívia és 3 éve foglalkozom süthető gyurma ékszerek készítésével. Meguntam a boltok polcain fellelhető sablonos ékszereket, és úgy határoztam, inkább magam készítem el azt, ami tetszik. Munkám során főleg süthető gyurma, filc és zsugorka anyagokat használok fel. Segítségükkel olyan darabok kelhetnek életre, melyekkel feldobhatod a szürke hétköznapokat, és tutira nem jönnek veled szemben az utcán! :)

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

 

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

311.jpg

01.jpg

liv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr884407672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása