Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Transformers park Kínában

Transformers park Kínában

2012. április 11. - Darqo

Robotpark01_resize.jpg

Úgy néz ki, mintha egy alacsony költségvetésű Transformers filmváltozat díszletei közé csöppennénk, de nem erről van szó. Zhu Kefeng egy élményparknyi robotot álmodott és valósított meg a kínai Zhejiang tartományban található Jiaxing városban.

 

 

A 49 éves művész és csapata az elmúlt tíz évben roncstelepekről származó újrahasznosított fém alkatrészek segítségével építgette a (nem csak) Transformers-szerű robotokat, időt, energiát és pénzt nem spórolva. Az élménypark megvalósítása csak 2010-ben realizálódott, Zhu Kefeng állítólag még a lakását is eladta időközben, hogy a projekt megvalósulhasson. Nem csoda, hogy szükség volt rá, hisz a több mint 600 robot (közülük néhány a 3 méteres magasságot is eléri) elkészítése és kiállítása bizonyára nem volt kétforintos mulatság a 225 hektáros területen. Mr. Iron Robert (vagy Robot, ez nem tiszta) Theme Park idén március 20-án nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt.

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy blogger-versenyben vesz részt.

 

- Tibi legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot a szív gombra kattintva! Köszönjük!

 


 

Robotpark02_resize.jpg

Robotpark03_resize.jpg

Robotpark04_resize.jpg

Robotpark05_resize.jpg

Robotpark06.jpg

Robotpark07.jpg

Robotpark08_resize.jpg

Robotpark09_resize.jpg

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr384363851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása