Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Láthatatlan kartonpapíremberek

Láthatatlan kartonpapíremberek

2012. április 10. - Darqo

Ali Golzad már gyerekkorában tudta, hogy művész szeretne lenni, de hamar megtanulta, hogy az „éhező művészek” világa nem annyira csábító. Tanulni kezdett, grafikai tervezést és fotózást, hogy a későbbiek folyamán ebben kamatoztathassa a tehetségét.

 

A hosszú tanulási folyamat alatt megtalálta saját magát és az utat, amin járni szeretne. Olyannyira megtalálta, hogy az elmúlt 10 évben sikeres művészi pályát tudhat a háta mögött. Az évek során saját technikát fejlesztett ki és számtalan anyag felhasználásával dolgozott. Absztrakt és figurális munkáit nagyban befolyásolja Pablo Picasso kubizmusa és Henri Matisse, Marcel Duchamp, Joseph Cornell, Louise Nevelson, Alexander Calder, Robert Rauschenberg, és John Chamberlain munkái. Különleges alkotásai közül és most a kartonpapír újrahasznosításával készülő Invisible People és az Inspiration című sorozatából hoztam néhány ismerős és még több ismeretlen arcot.

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy blogger-versenyben vesz részt.

 

- Tibi legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot a szív gombra kattintva! Köszönjük!

 


 

via: illusion 360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr324363992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása