Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tenger tengernyi horogból

Tenger tengernyi horogból

2012. április 05. - Darqo

Yoan Capote kubai művész mindenféle szokatlan anyagok összjátékával kíván hatást elérni az embereknél, ami a most bemutatott alkotást elnézve nem csak a jelen pillanatban, de a múltban és a jövőben is sikerülni fog neki. Ha a tengerre gondolunk a halászat egyből beugrik, de az, hogy egy művész a tengert mondjuk horgokból vigye vászonra, keveseknek jut eszébe. Capote viszont pont ezt csinálta.

 

Az Isla névre keresztelt közel 8 méter széles alkotást 30 lelkes segítőtárs közreműködésével közel 6 hónap alatt készítette el a mintegy 500 ezer összefonódó horogból. Capote szerint az Isla a szépség és a szépség csábereje, valamint a veszéllyel kapcsolatos kíváncsiságunk és visszafogottságunk közötti feszültséget akarja megjeleníteni.

 


 

Mint már biztos hallottátok, a Manzárd Café egy blogger-versenyben vesz részt. Ezen a linken szavazhattok ránk a "Laci & Tibi" névvel ellátott posztoknál a "szívre" vagy a "vote" gombra kattintva. Minden szavazatnak örülünk! Köszi előre is!

 


 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr164341038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása