Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zöld utat a zöld utaknak...! - Tapis Rouge by Gaelle Villedary

Zöld utat a zöld utaknak...! - Tapis Rouge by Gaelle Villedary

2012. március 18. - Mocca

Ezeknek az apró mediterrán városoknak azért van egy olyan tulajdonságuk, hogy ha csak egyszer, de megvolt a keskeny macskaköves utcák, a pici főtér kávézójának teraszán elszürcsölt fekete, vagy a helyi népek barátságos, teljesen más időszámítás szerinti életritmusa, főleg a minden idegent megillető mosolyának az élménye, onnantól kezdve egy életre kódolt a függőség! Szóval ez kemény drog a javából és kész...!

 

Egy ilyen hely Dél-Franciaországban, közvetlenül a Lignon folyó partján magas hegyek gyűrűjében megbújó Jaujac, az alig 1500 lakosú település, ahol tavaly nyáron a Marseille-ben élő művész Gaelle Villedary egy különleges ajándékkal lepte meg a városka lakóit és az idelátogató turisták tömegeit. A Tapis Rouge [Vörös Szőnyeg] nevű installáció, tulajdonképpen egy tanösvény, mely a kanyargós utcákon végigvezetve a városka nevezetességeit fűzi fel egy 3 és fél tonna súlyú és több mint 420 méter hosszú üde zöld fűszőnyegre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr264323379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása