Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Téltemető citromfesztivál

Téltemető citromfesztivál

2012. március 07. - Darqo

Idén már 79. alkalommal rendezték meg (sajnos pont a mai napig tartott) a híres Citromfesztivált a Francia Riviérán található Menton városában. A rengeteg látogatót vonzó egyedülálló, Fete du Citron nevű rendezvényen kizárólag déli gyümölcsökből (leginkább citrom és narancs) kirakott csodákkal találkoztat az érdeklődő.

 

Idén a számtalan érdekes program (többek között kiállítások, parádés felvonulás, fény-és hangjátékok) mellett különböző életnagyságú és nem életnagyságú épületek (mint például kastélyok, vagy a narancsból és citromból felépített metróállomás), emlékművek (mint például a citrom Eiffel-torony), és az ország ikonikus helyszínei között sétálhattak a fesztivál résztvevői. Nálam egyből belopódzott a nyár a kulcslyukon...

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr794277275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása