Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sonja hipnotikus hórajzokat topogott

Sonja hipnotikus hórajzokat topogott

2012. március 01. - Darqo

Nem tudom, hogy kell-e vajon erőltetni még a havat, amikor mindennél jobba vágyom az igazi tavaszra, de Sonja Hinrichsen óriási területet lefedő hórajzát azért nem tudom szó nélkül hagyni. Vegyük inkább télzáró posztnak, az finom lesz! Jim Denevan strandhomok-rajzai után szabadon, az amerikai művésznő a Coloradói Rabbit Ears Pass friss hóval fedett vásznát használta januári projektjéhez.

 

A Németországból Ámerikába vándorolt öko-művész 5 önkéntes segítségével topogta bele a hóba a lenyűgöző, tekeredikakígyórétesakarlenni-rajzot, amely egyébként nem az egyetlen a természetet rendszeresen „felhasználó” Hinrichsen portfóliójában. A pár óra alatt elkészített alkotásról Cedar Beauregard lőtte a fotókat és a lent látható videót is ő hozta össze a mi legnagyobb örömünkre.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr434201708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása